Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Sonunda Mezun Durumda Olabilecek Öğrenciler İçin Tek Ders Sınavı

2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz dönemi sonunda mezun durumda olabilecek öğrenciler için 22.09.2022 tarihinde, saat 14:00’da tek ders sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin tek ders başvuru formunu doldurarak, danışman onayı ve öğrenci işleri birimi onayını aldıktan sonra öğrenci işleri birimine 21.09.2022 tarihi, saat 16:00’a kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Hatırlatma: Yaz okulu sonunda öğrencilerin başarı notları yaz okuluna gittikleri üniversiteler tarafından üniversitemize gönderilmektedir. Gönderilen notlar intibak komisyonlarında değerlendirildikten sonra Fakültemiz yönetim kurulu kararı ile öğrenci bilgi sistemine işlenmektedir. Öğrencilerin başarı notları UBYS sistemine işlenmeden tek ders sınavına girme hakları bulunmamaktadır.

Not: Tek ders sınavına gireceklerin yaz okulu notlarının üniversitemize ulaşmaması durumu söz konusu olan öğrencilerimiz ıslak imzalı ve onaylı transkriptleri ile birlikte Dekanlığımıza şahsen dilekçe ile başvuru yapmaları durumunda notların UBYS sistemine işlenmesi için gerekli prosedür başlatılacaktır. Yukarıda belirtilen başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Sınav Tarihi: 23.09.2022 saat: 14:30

Sınav Yeri: İlahiyat Fakültesi

 

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.