Fakülte Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özdemir ve İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Nadir Özdemir İAA Lisans Programları Akreditasyon Ölçütlerini Belirleme Çalıştayına Katıldı

Fakülte Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özdemir ve İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Nadir Özdemir Kütahya-Harlek Hotelde 15-16 Şubat 2019 tarihinde İAA Lisans Programları Akreditasyon Ölçütlerini Belirleme Çalıştayına katıldı. Türkiye’deki farklı İlahiyat Fakülterinden idareci ve öğretim üyeleri ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden Daire Başkanlarının da katıldığı çalıştayda akreditasyon çalışmalarında gelinen nokta ile yapılması gerekenler tespit edildi.