Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

Fakültemize Dekan olarak atanan Prof. Dr. Metin Yurdagür, 31 Ağustos 2021 tarihinde Dekanlık görevini devir teslim töreni ile Prof. Dr. Mehmet Atalan’dan devraldı.

Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeli katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Bugün burada bir bayrak devir teslimi yapılıyor. Bu vesileyle 3 yıl asaleten 1 yıl da vekâleten bu görevi layıkıyla yapmış olan Prof. Dr. Mehmet Atalan hocamıza huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni göreve gelen Prof. Dr. Metin Yurdagür Hocamıza da yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında kolaylıklar temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Eski Dekan Prof. Dr. Mehmet Atalan, “ Prof. Metin Yurdagür hocamızın yeni görevini kutluyorum. Hocamızın hem üniversitemiz hem de fakültemiz için önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Kendisine bayrağı devretmekten memnuniyet duyuyorum. Üniversitemize ve İlahiyat fakültemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Dekan Prof. Metin Yurdagür ise,  “ Bana gösterilen teveccühe, güzel sözlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu teveccühlere layık bir şekilde bana verilen hizmet süresini sıhhat ve afiyet içinde tamamlamayı diliyorum. Hepinizin dua ve desteklerini bekliyorum. Teslim aldığım bu bayrağı ileri taşımak için elimden gelenin en iyisi yapacağım” dedi.