İSAM Kütüphanesi Müdürü Mustafa Birol Ülker İle Söyleşiye Davet

Türk-İslâm tarih ve medeniyetinin, kültürünün doğru ve bilimsel bir tarzda öğrenilmesini ve tanıtılmasını amaçlayan İSAM, bu gayeye yönelik ulusal ve uluslararası bilimsel araştırma projelerini desteklemekte, üretilen bilginin daha geniş kitlelere ulaştırılması için ansiklopedi, kitap ve dergi yayımlamakta, sempozyum ve konferanslar düzenlemektedir. Bu anlamda Fakültemiz Konferans Salonu'nda, İSAM Kütüphanesi Müdürü Mustafa Birol Ülker ile gerçekleşecek olan "Bilimsel Araştırma ve Akademik Çalışmalarda İsam'ın Sağladığı Kolaylık ve İmkânlar" başlıklı söyleşiye başta tüm "lisansüstü öğrencilerimiz" ve "hâli hazırda bitirme tezi dersini almış olan lisans öğrencilerimiz" olmak üzere tüm ilgililerin teşriflerini bekleriz.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Prof. Dr. Metin YURDAGÜR