Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 4. Dönem Mezuniyet Programını icra etti. Programda Saygı Duruşu, İstiklâl Marşı, Kur’an-ı Kerim Tilâveti, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet ÖZDEMİR'in açılış konuşmasının ardından şeref konuğumuz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN günün anlam ve önemine binaen konuşmalarda bulundu. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nadir ÖZDEMİR ile İslâm Tarihi Okumalarını bitiren öğrencilerimize hediye takdim edildi. Kastamonu Üniversitesi Türk Dilini ve Kültürünü Yaşatma Topluluğu olarak düzenlenen Spor Turnuvalarında Şampiyon olan öğrencilerimize Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan BALTACI madalyalarını takdim etti.  2014 Hazırlıklı Öğretim Programının dereceye giren öğrencilerine ve 2015 İsteğe Bağlı Hazırlıklı Öğretim Programının dereceye giren öğrencilerine  hediye takdiminin ardından öğrencilerimize Fakültemiz Öğretim Üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Fakültemiz Öğretim Görevlisi Muhammed Hayri ŞAHİN'in mezuniyet duası ile öğrencilerimiz kep atma heyecanını yaşadı. Öğrencilerimize öncelikle, "iyi birer insan olma çabasıyla" iyi insan yetiştirme yolunda sağlık, mutluluk, esenlik ve başarılar dileriz.

Fotoğrafların tamamına ve sinevizyon gösterimine ulaşmak için tıklayınız.