Sevgili Öğrenciler,

Haftalık ders programı güncellenmiş olup; İlitam ve Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz ders programlarına web sitemiz üzerinde kendilerine mütehassıs olarak "İLİTAM" ve "HAZIRLIK" adıyla açılmış kategorilerden "Haftalık Ders Programı" sekmesine tıklayarak ulaşım sağlayabilirler. 1., 2., 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz ise güncel ders programlarına sitemizin "BÖLÜMLER" kategorisinin herhangi bir bölümü üzerinden "Ders Programı" sekmesine tıklamak suretiyle ulaşabilirler.

Yeni eğitim-öğretim yılımızda siz kıymetli öğrencilerimize başarılar, sağlık ve esenlikler dileriz.

Revizyon 1 →19.10.2020 tarihiyle 3-A (Alt) sınıfının haftalık ders programı yeniden güncellenmiştir.

Revizyon 2 →28.10.2020 tarihiyle 3-A (Alt), 2-A (İ.Ö) ve 2-B (İ.Ö) sınıflarının haftalık ders programı yeniden güncellenmiştir.

Revizyon 3 →05.11.2020 tarihiyle HAZIRLIK A VE HAZIRLIK C sınıflarının haftalık ders programı yeniden güncellenmiştir.

Revizyon 4 →05.11.2020 tarihiyle 1. ve 2. sınıfların haftalık ders programı yeniden güncellenmiştir.

Revizyon 5 →01.12.2020 tarihiyle 3-A ve 3-A (İÖ) sınıflarının haftalık ders programı yeniden güncellenmiştir.