• 2020-2021 eğitim öğretim yılı Arapça muafiyet sınavına girmek isteyen öğrenciler 24 Eylül saat 17:00’ye kadar Fakültemiz sayfasında Hazırlık menüsünden, muafiyet sınavı kısmını tıklayıp muafiyet sınavı ile ilgili duyuruyu okuyarak altındaki formu doldurmaları gerekmektedir. Muafiyet sınavı formunu doldurmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.
  • Yazılı sınav 28 Eylül 2020 saat 14:00’te online olarak KUZEM sistemi üzerinden yapılacaktır. 60 puan ve üstü puan alanlar sözlü sınava katılabileceklerdir. 60 puan altında alanlar elenecektir.
  • Sözlü sınav 29 Eylül- 2 Ekim online olarak KUZEM sistemi üzerinden tarihleri arasında yapılacaktır. 60 puan ve üstü puan alanlar değerlendirmeye alınacaktır. 60 puan altında alanlar elenecektir.
  • Yazılı sınavının %40’ı sözlü sınavının %60 alınarak muafiyet sınavı notu belirlenmiş olacaktır.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.