T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2020–2021 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTE BURS KONTENJANLARI KAPSAMINDA FAKÜLTEMİZE AYRILAN KONTENJAN

Fakültemize 3 asil 6 yedek kontenjan ayrılmıştır. Başvurmak isteyen öğrenciler aşağıdaki hususlara dikkat ederek, ekteki başvuru formunu doldurarak ve PDF olarak tarayarak 09.11.2020 Pazartesi saat 10:00’a kadar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Öğrenciler telefonlarına indirecekleri Adobe Scan isimli tarayıcı uygulaması ile PDF olarak formu tarayabilirler. E-mail olarak gönderecekleri zaman kopyasını paylaş seçeneğini seçmeleri gerekmektedir.

BURS VERİLMEYECEK ÖĞRENCİLER (Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. Maddesi)

1. Genel Müdürlüğümüzden öğrenim kredisi veya burs almış veya almakta olan öğrenciler,

2. 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs

almakta olan öğrenciler,

3. Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan

öğrenciler,

4. Yabancı uyruklu öğrenciler,

5. Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,

6. Ek süre öğrenim gören öğrenciler,

7. Bu Yönetmelik hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrenciler.

Başvuru formu için tıklayınız.