Fakültemizde “Sünnet ve Toplumsal Hayat” Başlıklı Panel

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan program, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nadir ÖZDEMİR’in başkanlığında 2 Mart 2017 günü Ahmed Yesevi Konferans Salonunda “Sünnet ve Toplumsal Hayat” isimli panel düzenlendi. Panele Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdoğan KÖYCÜ, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Macit DEMİRER, Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup KOÇYİĞİT ve Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şemsettin KIRIŞ katıldılar.

Programın sonunda katılımcılara İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ATALAN tarafından plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.