2023-2024 Akademik Yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I-II ) Dersleri Muafiyet Sınavı Başvuru Duyurusu

2023-2024 Akademik Yılında Fakülte/Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında zorunlu olarak okutulan Yabancı Dil (İngilizce)-I ve Yabancı Dil (İngilizce)-II derslerinden muaf olmak isteyen 1. sınıfa ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilere yönelik 26 Ekim 2023 tarihinde saat 10:000’da öğrenim gördüğünüz Fakülte/Yüksekokul/MYO tarafından gerçekleştirilecek olan "Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavı"na ilişkin Uygulama Takvimi aşağıda sunulmuştur. Lütfen sınav başvurusu ile ilgili dilekçenizi öğrenim gördüğünüz Fakülte/Yüksekokul/MYO öğrenci işlerine teslim ediniz.

• Not: Ara sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ile dersi önceden almış ve/veya devamsızlıktan kalmış öğrenciler bu sınava katılamazlar.