İl Müftümüz Sn. Mustafa Bilgiç Hocamızın İlimizden Ayrılışı Münasebetiyle Bir Veda Kahvaltısı Gerçekleştirildi

Kastamonu İlimizde bir süre görev yapmış olan İl müftümüz Sn. Mustafa Bilgiç Hocamızın aramızdan ayrılışı münasebetiyle bir veda kahvaltısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Kasım Yenigün; Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Metin Yurdagür ve fakültemizin kıymetli akademik personeli iştirak etti. Çanakkale İl Müftüsü olarak görevine devam edecek hocamıza bundan sonraki hayatında mutluluk ve muvaffakiyet diliyor, ilimizde bulunduğu süre zarfında verdiği hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.