Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Yabancı Dil (İngilizce) I ve Yabancı Dil ( İngilizce ) II Derslerinden Muaf Olmak İsteyen 1.Sınıfa İlk Kez Kayıt Yaptırmış Öğrenciler Hakkında

2021-2022 Akademik Yılında Fakülte/Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında zorunlu olarak okutulan Yabancı Dil ( İngilizce) I ve Yabancı Dil ( İngilizce ) -II derslerinden muaf olmak isteyen 1.sınıfa ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilere yönelik 6 Kasım 2021 tarihinde Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilecek olan '' Zorunlu Yabancı Dil ( İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavı''na ilişkin bilgilendirme aşağıdaki şekildedir.

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Zorunlu Yabancı Dil Dersleri ( İngilizce I-II) Muafiyet Sınavı Başvuruları sadece Yabancı Diller Yüksekokulu Web Sitemizdeki “Muafiyet Sınavı Online Başvuru” sistemi üzerinden yapılacaktır. Bağlı bulunduğunuz Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokullarına dilekçe ile başvuru yapılmayacaktır.
  • Zorunlu Yabancı Dil Dersleri ( İngilizce I-II) Muafiyet Sınavına sadece dersi ilk kez alan 1.sınıf öğrencileri başvuru yapabilir. Dersi alttan alan öğrenciler başvuru yapamaz.
  • Sınava başvuru esnasında iletişim bilgilerinin (e-posta adresi ve cep telefonu ) eksiksiz ve doğru bir şekilde yazılması önemlidir. Çünkü başvuru yapan öğrencilere yapılacak olan sınav ile ilgili her türlü bilgilendirme e-posta yoluyla yapılacaktır.
  • 31 Ekim 2021 son başvuru tarihidir.

ONLINE BAŞVURU FORMU LİNKİ:

https://ydyo.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/muafiyet-sinavi