Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen’den Fakültemizi Ziyaret

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, 9 Ağustos 2022 tarihinde fakültemizi ziyarette bulundu.

Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Yardımcısı Dr. İşliyen, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Ömer Küçük, Genel Sekreter V. Şevket Bahçacıoğlu, İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür ile Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. İhsan Oğuz ve İş İnsanı Feyyaz Pattabanoğlu tarafından karşılandı.

Konuklarını makamında ağırlayan Dekan Prof. Dr. Yurdagür, fakültemizde yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Dr. İşliyen’e bilgiler vererek, Üniversitemize ve Fakültemize gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Konuşmanın ardından Üniversitemiz Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri tarafından Kuzeykent Kampüsümüzde yapımı devam eden caminin son durumu hakkında bilgiler verildi.

Ziyaretin ardından İlahiyat Fakültesi binasını gezen Başkan Yardımcısı İşliyen, Muhammed İhsan Oğuz Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Müzesi hakkında bilgiler aldı ve anı defterini imzaladı.

Son olarak İlahiyat Fakültesi Binasında bulunan Senato Salonunda akademisyenlerimizle bir araya gelen Başkan Yardımcısı İşliyen’e günün anısına aşure ikramında bulunuldu.