Fakültemizde İftar Yemeği

15.04.2022 Cuma günü fakültemizde Kastamonu Belediyesinin de katkılarıyla öğrencilerimize iftar yemeği verildi. Yemeğe Belediye Bşk. Yrd. Mehmet Yurt, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç ve Fakültemiz ögretim elemanları katıldı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Metin Yurdagür bir akşam da olsa Ramazan iklimini bizlere emanet olan öğrencilerimizle birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. Desteklerinden ötürü Kastamonu Belediyesine teşekkür etti. Belediye Bşk. Yrd. Mehmet Yurt da geleceğimizin teminatı gençler için düzenlenen böylesi bir faaliyete katkıda bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini, her zaman katkı ve desteğe hazır olduklarını ifade etti. İftar duası yapan İl Müftüsü Mustafa Bilgiç de Ramazanın sevgi, merhamet, ünsiyet ve paylaşım ayı olduğunu vurgulayarak İlahiyat Fakültesinin bu hizmetini tebrik etti. İftar yemeği sonrası öğrencilerle sohbet eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, ögrencilerimize kendilerini evlerinde hissettirecek çalışmaların gayreti içinde olduklarını ve onların her türlü sorunlarını çözmek üzere hazır bulunduklarını vurguladı. Çay ikramı ardından iftar programı sona erdi.