Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Kastamonu Heyetinden Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a Ziyaret

Valimiz Avni Çakır’ın başkanlığındaki heyet 11 Nisan 2022 tarihinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti.

Heyette; Valimiz Avni Çakır, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Üniversitemiz Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Pattabanoğlu yer aldı.

Ziyarette, Üniversitemiz Kuzeykent Kampüsü içeresinde yer alan ve inşaatı devam eden Camiinin son durumu hakkında bilgiler verildi.

Camii için desteklerinde görüşüldüğü ziyarette, ilgili çalışmaların hızlandırılması için gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Valilik, Belediye ve hayırseverlerin destekleriyle yapımı devam eden Üniversitemiz Camisinin İlimize ve Üniversitemize kazandırılması için gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ın da aralarında yer aldığı heyet, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Üniversitemiz Kuzeykent Kampüsünde inşaatı devam eden Camiinin yapımına sağlayacakları destekleri ve ilgilerinden ötürü Başkan Prof. Dr. Erbaş’a teşekkür etti.